Venstrevott som søker høyrevott og skikkelige forviklinger

Ble kontaktet av eierinnen av en venstrevott som hadde mistet partneren sin. Vi ble enige om at vi kunne prøve å lage en ny match. En viss risiko for nyanseavvik er det alltid... Disse designervottene er ikke akkurat kjappe å strikke, men jeg bestemte meg for at jeg skulle skynde meg å gjøre jobben. Strikket ferdig en hestevott og var skikkelig fornøyd med meg selv. Helt til jeg så et bilde av vottene damen har fått av meg: Den ene hadde turkis startkant, mens den andre hadde brun. Pokker også tenkte jeg. Det var litt av en nedtur. Jeg bestemte meg for at det bare var å bite i det sure eplet og strikke en som var "riktig". Fikk denne også ferdig og sendte beskjed til henne med venstrevotten at nå håpet jeg at det var riktig turkisnyanse. Fikk som svar: "de er bare sorte og hvite, ikke noe turkis på de :)". Jeg kunne rett og slett dødd. Damen har riktignok mottatt 2 par votter: et par hestevotter og et par hundevotter. Det var hundevotter hun skulle ha... Ja, da sitter jeg med nok garn til EN stykk venstre hestevott. Får lage en slik vott da og glemme den andre. Kan vel trygt si at jeg har fått min straff for å ikke gjøre grundig research...Nå håper jeg bare på at det blir match i Østfold. Er helt utmattet av alle disse høyvrevottene jeg:- )

#hestevoter #votter #daletta #dalegarn #strikk

5 kommentarer

Filli,Biara,Dude,Cevin&Heidi

01.02.2010 kl.00:21

det er vel noe som heter hastverk er lastverk

20.12.2010 kl.19:57

hahahaha, men hun som ventet på votten er veeeldig fornøyd med de da ;)

Hadewych van der Werf

06.02.2011 kl.22:27

Har du opskrift til meg fra det Hundevottene. Jeg skulle helst strikke det til datteren min, som har hund. Jeg bor i nederland og gir Norsk strikke kurset hernede.

takk pa forhand,

vennlig hilsen Hadewych

Hilde

19.01.2012 kl.20:02

Hei. Hvor har du fått tak i mønster til hundevotter og hestevotter? Ypperlige gaver til både familie og svigerfamilie, med både hunder og hester :)

Ann-Magritt

20.01.2012 kl.18:52

Hilde: Damen som har designet disse vottene heter Jorid Linvik. Hun har nettbutikk...

Skriv en ny kommentar

hits