januar 2013

Puddelvotter - denne gang i grå og naturhvit variant

Ja, nå er det vel like før jeg sier voff-voff selv. Det har blitt mange bein og poter på innsiden av et ytre med ymse hunderaser i det nye året. "Spenningen" ligger nok mest i fargekombinasjonene for min del. Denne fargekombinasjonen av mørkegrå og hvit er veldig trygg, men også pent. Motivene kommer veldig godt til sin rett.

#puddelvotter #votter #daletta #dalgarn #strikk

Lue til hundevottene

Hundeeiere er noe for seg selv. De elsker dyra sine, og ting som minner dem om dyrene... Ja, i forbindelse med et ønske om votter, fikk jeg spørsmål om lue til. Og finnes det ikke oppskrifter, så får man lage dem selv. Dette er ei skikkelig god og varm lue, da brettekanten går dobbelt over ørene. Muligheten for å holde seg varm på lufteturene, skulle være veldig store.


Lue og votter sammen


Og dusken kunne selvfølgelig vært hvit eller "blandingsdusk"...

#lue #strikk #hundevotter

Hundevotter i rosa og brunt

Rosa er ikke ei farge jeg har brukt så mye på voksenstrikk, men det viser seg å være ei farge som fenger den "eldre" garde også. Elisabeth ble i fyr og flamme da hun så de rosa puddelvottene... Ja hun sier at hun elsker "rååååsa". Da favorittfarge to var brun, så ble det en fin miks å lage nye votter av. Det var nok på tide også: hundevottene fra 2008 har hatt to partnerbytter underveis og forlenget sin levetid, men de er nok uansett det man kaller "gamlevotter":- )

#hundevotter #votter #daletta #dalegarn #strikk

Rosa puddelvotter

Har man ei favorittfarge, så er det bare å ønske seg i vei. Disse rosa og hvite puddelvottene bosetter seg på Sørlandet. Vedder på at de er de eneste av sitt slag i hele Norge:- )

#puddelvotter #votter #dalegarn #strikk

hits