februar 2009

Bursdagshilsen til Liv-Toril

Liv-Toril hadde bursdag i går. Bursdagskort  var forventet... Fikk hint om at denne katta skulle være på kortet i forkant, så da var det bare å legge hodet i bløt:- )
kortlivtoril46aar

#kortlaging #bursdagskort #preging

Ny variant mobilveske

Den nye mobilen til min søster Liv-Toril er betydelig mer kravstor enn den gamle trofaste. Til tross for at den fikk seg et "hus" å være i til jul, har den allerede ønsket seg tilbygg. Min søsters ønsker er veldig spesifikke: den skulle være gul og med katter på. Måtte nå bare finne på noe. Tok utgangspunkt i eksemplaret jeg laget til jul og ei katte på hundevotten +++  Mobilvesken er strikket i babyull fra Dalegarn.
mobilveskeforside
Forside

mobilveskebakside
Bakside

#mobilveske #kattemobilveske #strikk #babyull #dalegarn

Ny alpelue

Nå prøver jeg å realisere enkelte planlagte prosjekter jeg faktisk har kjøpt garn  til. Denne lua er strikket i Freestyle fra Dalegarn. Laget en lilla utgave i nyttårshelga... Tenker jeg får være stolt av hvert nøste jeg bruker før fristelsen for nye innkjøp blir for stor. Har også laget ei hvit/svart setesdalslue og kattevotter i alpakka...
alpelue21

#alpelue #lue #freestyle #dalegarn #strikk

Heidi fyller år

Familiens bonde har bursdag i dag. I tillegg til dette kortet var det blant annet hundevotter i presang.
kortheidi39aar

#bursdagskort #kortlaging

Lillehammervotten

Nå har jeg vært litt flink: Har brukt flere nøster garn fra mitt garnlager uten å fylle på med nye nøster. Må innrømme at det er litt "sykelig" når man må ha flere kasser og et ukjent antall poser på lur... Begge votteparene er strikket i Heilo.
lillehammervotten1

lillehammervotten2

#lillehammervotten #votter #heilo #dalegarn #strikk

Fauskevotten

Et systematisk og greit mønster å strikke. Det tar nå allikevel sine timer... Vottene er strikket i Heilo.
fauskevotten1

#fauskevotten #votter #heilo #dalegarn #strikk

Trysilvotten

Dette er Trysilvotten. Flotte stjerner synes jeg. Den er strikket i Heilo fra Dalegarn.
trysilvotten

#trysilvotten #votter #heilo #dalegarn #strikk

Morsdag

Ja, da er det snart morsdag. Liv-Toril og jeg hadde presangen klar, så det manglet bare kort. Det var visst ikke bare bare: Konkluderte raskt med at jeg er lite kreativ om dagen. Stod fullstendig fast. Fikk bokstavelig talt rotet meg frem til dette resultatet:- )

#morsdagskort #kortaging #scrapbooking

Geilovotten

Nå er det ei stund siden jeg kom med nyhet på vottefronten, men her er altså Geilovotten. Den er strikket i Heilo fra Dalegarn og er i  herrestørrelse.

#geilovotten #votter #heilo #dalegarn #strikk

hits