mars 2009

Se så fin veske det ble:- )

Ifjor sommer sydde jeg en del små broderier som jeg kjøpte på Mallorca. Min søster Liv-Toril fikk i oppdrag å "ramme det inn" på en eller annen måte. Ble veldig fornøyd med resultatet. Fikk ei skikkelig fin veske med luksuriøse quiltestoffer i retur.
broderibarninattdrakt

#broderi #brodering #korssting #quilting #pompadur

Syngende høner

Det nærmer seg påske, og da passer det godt med et kort som har en gjeng glade og syngende høner.
syngendehoener

#kortlaging #lommekort

"Gammelt", men nytt allikevel...

Nå har det vært lite håndarbeide på meg i tradisjonell forstand. Håndarbeidet jeg har drevet med i uttallige timer den senere tid er å ordne digitale bilder på datamaskina mi. Ja, jeg har fått samlet det meste jeg har hatt på CD-er og ymse filer, sortert og arkivert på en bra måte. Nå er den groveste jobben gjort. Tror jeg:- ) Når det så er lite med egne nye håndarbeidsprosjekter å vise frem, er det på tide å vise fram mitt flotte veggteppe som heter "Fat Cat" (tror jeg), Fikk det i 2002 av Liv-Toril i presang. Synes det er like morsomt og fint enda. Teppet er selvfølgelig quiltet.
teppefatcatavltk

#quilting #søm #FatCat #katteteppe

Morsommme sauer

Nå har jeg hatt en betennelse i armen som gjør at jeg må moderere meg litt når det gjelder håndarbeid. Tenkte derfor at jeg kunne vise frem et artig broderi som jeg laget for noen år siden. Det er noen rare sauer som er laget av små og mange korssting på lin. Det er bier som surrer over hodene deres... Formatet på bildet gjør det også litt spesielt.
sauebilde

#broderi #korssting #sauebilde

Kjekt å ha...

Å strikke ullsokker er ikke veldig spennende, men det er kjekt å ha noen par liggende på lur. Har bare strikket ullsokker i Bondegarn og Raggsokkgarn fra Hillesvåg i mange år nå. Utrolig bra kvalitet. Anbefales!
ullsokker

#ullsokker #sokker #bondegarn #hillesvaag #strikk

Tilda - Våren 2009

Fikk de nye klippearkene til Tilda i presang. Klippearkene har nå blitt til kort. Pyntearkene som er brukt er også i Tilda-serien.
tildavaarkort20091

tildavaarkort20092

tildavaarkort20093

tildavaarkort20094

tildavaarkort20095

tildavaarkort20096

#tilda #vårkort #kortlaging

Små detaljer

Kjøpte ei dongeripute i januar, men den var litt kjedelig, Pyntet den med å håndsy litt bånd, knapper og merker for å få litt mer liv i den. Passet samtidig på at det ikke ble så mye dill dall på den at den blir ubehagelig å bruke.
putedongeri2

putedongeri1
Før

#sying #pute

hits