april 2008

Gavekort

Når man skal gi en presang i form av en aktivitet, blir det på en måte en "usynlig" gave. Lager man et gavekort hjelper det litt på. Det jeg har laget her er en pyntet "konvolutt-variant".
gavekortarnhild

gavekortarnhild2

Jubilant

Min tante Arnhild fyller 60 år den 23. april. Hun er ei sprek dame og tåler nok en mer humoristisk vri på vår lille hilsen. Valgte å bruke vår og sommerfarger. Badedamen er et Magnolia-stempel.
arnhild

Designerpute

Denne puta er ikke stor. Det er ei ekte pyntepute brodert i halvsting (halve korssting). Designer er Kaffe Fassett.
kaffe

Babylue

Oppskriften på denne lua fikk jeg av Liv-Toril. De er visstnok populære, og det kan jeg forstå. Den er morsom. Lua lyder det stygge navnet "Djevellue", og det var nå et litt merkelig navn... Har strikket den i Babyull fra Dalegarn.
babylue2

Eksklusiv gaveepose

Denne gaveposen er veldig fin og fryktelig dyr. Er laget med spesialpapir som er selvklebende på den ene siden og dyrt quiltestoff. Har bra fasong, selv om det ikke kommer særlig frem av bildet. Har også laget et par stykker i "bare" pent dekorpapir, men ser man kun på pris, er det mer prisgunstig å kjøpe ferdige utgaver.
gavepose

Klokkestreng

Denne klokkestrengen broderte jeg for noen år siden. Den er veldig søt og liten, så den vil alltid ha et sted å henge. Motivet er Holly Hobbie. Husker jeg hadde en bitteliten toalettmappe i merket da jeg var barn som deretter ble sminkepung for mine første sminkesaker... Det skal ikke forbause meg om den lever enda. Får vel ta en titt på pikerommet mitt neste gang jeg er på Vega. Klokkestrengen var slettes ikke rask til å brodere. I tillegg til korssting er det mye attersting og franske knuter. Detaljbilder er derfor på sin plass:- )
hollyhobbie1  hollyhobbie5
hollyhobbie3  hollyhobbie4 

Hjertemønsteret - en gang til

Ja, det ble et par votter til i størrelse 10 år denne gang. Tror ikke det blir flere votter i dette mønsteret på ei god stund. Det er faktisk ikke særlig rytmisk eller greit å strikke... Vottene er strikket i Heilo fra Dalegarn
selbuvotter7

Masseproduksjon

Var på jobbreise i 3 dager. Da måtte jeg ha noe enkelt å ta fatt på. Pannebånd ble masseprodusert. Spørs om jeg får finne frem litt andre spennende mønstre snart:- )
pannebaand3

Hjertemønster

Fant et mønster på selbuvotter som jeg ikke hadde sett før i Allers 47/2007. Vottene er strikket i Smart og flerfarget Juvel.
selbuvotterflerfarget4

hits