april 2009

Uhuh

Fikk uglestempel i presang før påske. Det blir mye kortblogging om dagen, men jeg har ingen nyheter på strikkefronten. Tror ikke det blir noe gøy å titte hvis man får for mange repriser...
ugler2

ugler3

ugler5
Småkort.

#kortlaging #uglestempel

Mer 3D

Søte babymotiver. Å lage 3D er tidkrevende. Det er iallefall en fordel å ha en saks som kan klippe de små og fine detaljer-
kortbabyjente1kortbabyjente2

#kortlaging #babykort #3D

Konfirmasjon

Det var ytret ønske om at jeg skulle lage et konfirmasjonskort til en gutt. Da vedkommende som trenger kortet også er fadder, krever det at kortet har en viss standard. Fristelsen til nye innkjøp var stor, men jeg greide å styre meg. Brukte til og med ei sølvramme som jeg har vært svært "gjerrig" på:- ) Kortet er ikke så tradisjonelt, men jeg synes det ble litt stilig.
konfirmasjonskorttilarild

#konfirmasjonskort #kortlaging

Karen Marie Klip - Hage

Enkle kort, men allikevel mange detaljer. Detaljer er også brukt inni kortene. Alt materiell er fra Karen Marie Klip.
karenmarieklip

#karenmarieklip #kortlaging

Jenter med kilt

Har brukt kort med rammer. Jentene er klippeark og 3 dimensjonale. Det var tre innsider å pynte. Den "utenpå" fikk en bakgrunn som passet litt med fargen på kortet, mens de på midten ble pyntet med pynteark som tilhørte hovedmotivene.
jentermedkilt

#kortlaging #3D #jentemedkilt

Innbydelse til fest

Dette er en praktisk kortvariant som kan benyttes når du har litt mer å berette. Hele yttersiden er "pyntet" samtidig som innsiden har god plass til en orientering/hilsen. Fikk en god idè om å lage magebelte til kortet istedet for ymse utprøvde festeanordninger.
kortinnbydelseforside
Forside utenpå kortet

kortinnbydelsebakside
Bakside utenpå kortet

#innbydelse #kortlaging

Babysokker med fletter

Til påske fikk jeg et mønster som hadde potensiale. Gjorde noen små endringer og resultatet har blitt sokker i ulike størrelser og farger. Har i hovedsak brukt babyull fra Dalegarn. Flettene gjør seg utrolig fint på ensfarget garn.
babysokkermedfletter

#babysokker #flettesokker #babyull #dalegarn

God påske!

Det blir ikke så mange som får påskehilsen fra meg i år, men noen er det. Hønene/hanene er av keramikk og tre, mens det på bakgrunnen er brukt papir fra Glitter-stacken.
kortkeramikkhoner2

kortkeramikkhoner1

korttrehoner

#påskekort #kortlaging

hits