april 2010

Småplukk - Kort

Holder på med mye og intet om dagen, så det blir mer rot enn resultat kanskje. Har nå allikevel laget noen nye kort. Her er et par eksempel.

Kort i 3 D-format


En hyggelig tekst og et morsomt stempel.

#kort #scrapbooing #kortlaging

Skjortekort

Et enkelt kort som passer både til gutter og menn i alle aldre og til alle anledninger. Det er selve brettingen og hvilket papir man bruker som gjør kortet. Pyntet allikevel med skjorteknapper og slips (tilklippet pyntebånd med slipsknute) for å gjøre resultatet enda mer "skjortete".

#skjortekort #kortlaging

Tid for konfirmasjonskort

Fikk en forespørsel på konfirmasjonskort i januar. I god tid med andre ord. Disse månedene har gått veldig fort, så nå fikk jeg det småtravelt. Lider av idètørke, og det er ikke bare bare å lage noe fint, stilig eller tøft på kommando... Har fått laget ferdig jentekortene nå i første omgang.


Av den snille og tandre typen


Fortsatt litt snilt, men ikke tandert


Jentete brettekort

#konfirmasjonskort #kortlaging

Ny genser i strukturstrikk og Alfagarn

Kjøpte meg garn og mønster for et år siden. Da det ble påske, tenkte jeg at tida var inne for å gjøre strikkeprosjektet til virkelighet. Det er et greit mønster, selv om man i hovedmønsteret må bruke hjelpepinne annenhver runde. Oppskriften med beskrivelse var litt misvisende. Det viste seg at både selger og undertegnede hadde tolket garnbehovet feil. Å mangle 250 gram garn er temmelig vesentlig... Ergo måtte jeg supplere med nye nøster fra annet fargeparti. Fargeforskjellen var temmelig stor, men heldigvis fikk jeg fikset genseren på en grei måte. Ellers kan jeg si at garnet Alfa er meget udrøyt og at gensere i voksenstørrelse får en drøy i pris...

#genser #strukturstrikk #alfa #strikk

Votter med mønster fra Nord Island

En ny variant. Litt elegant. Strikket dem i Daletta. Mønsteret fant jeg i boka "Folk Mittens"

#nordisland #votter #daletta #dalegarn #strikk

hits