mai 2008

Celebrate

Enkelt kort i pastell.
gratulereripastell

Tilda - Hus

Må nok prøve å finne mer kreative løsninger til disse Tilda-husene mine, men det ble vel greit nok...

tildahus

Lommekort

Lommekortene blir litt søte synes jeg. ..
lommekort1

lommekort2

Glitter-Stack

Kjøpte meg ei kjempestor blokk med eksklusive papirer i serien Glitter Stack i vinter. Jeg bare måtte ha den... Når du har slike flotte papirer å jobbe med, trenger man ikke så mye annet ekstra for å få et vellykket resultat.
glitterstackside1

glitterstackside2

Pynteskjerf

Visste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Lagde derfor et par pynteskjerf som kan pynte/sprite opp litt på noens sommerantrekk...
pynteskjerf

Rosa bamsekort

Fikk en overraskende presang i posten av lillesøster Heidi sist uke: En hyggelig gjeng med bamser. Nå har den ene funnet et sted å være:- )
jentekort

Vaffelhjerter

Ja, da ble det et par hjertevotter fra PT Design-heftet også. Føler at det har blitt litt vel mye votter nå. Hva neste prosjekt blir, er jeg litt usikker på... Vottene er for øvrig strikket i Juvel.
hjertevotter

Flerfargede selbuvotter

Nok et par selbuvotter. Denne gang strikket i mønster fra PT Design. Garnet som er brukt er Karisma.
selbuvotterflerfarget5

Pappa 69 år

Dette kortet ble jeg fornøyd med. Annerledes og morsomt. Da jeg startet å lage dette prosjektet, var utgangspunktet rett og slett at det skulle være et lommekort. Resten kom av seg selv etterhvert som jeg valgte farger og fant motiv. 
 pappa69

Rosa harer

Da er de rosa harepusvottene ferdig. Dette harevott-mønsteret fra PT Design er veldig morsomt å se på, men mønsteret er selvfølgelig urytmisk og forholdsvis tregt å strikke.
harevotter2

Happy Birthday

Laget bursdagskort i helga. Dette er et enkelt men litt mandig kort skulle jeg tro:- ) Har hele tre mannfolk som skal ha hilsen og feiring neste helg. Hvem som skal bli mottaker av dette kortet er vel litt avhengig om jeg greier å produsere mer...
happybirthday

Babyluer

Det ble noen babyluer til i andre farger og størrelser. De er strikket i Babyull fra Dalegarn. PS! Glemte å bytte pinner på den ene lua. Utrolig hvor mye det hadde å si med et halvt pinnenummer. Måtte rett og slett strikke lua om igjen.
babylue3

Konfirmasjon

Hadde et annerledes oppdrag på konfirmasjonskort i år. Dette er et såkalt trekkspillkort. Man kan pynte både foran og bak, så det ble hele 16 sider å "leke" seg med. Utfordringen med runde sider er å tilpasse bildene. Enkelte fikk vel både 8 og 16 kanter innen jeg var ferdig med dem. Ikke lett å klippe bort noe/noen heller, så da må man virkelig selektere og prioritere. Hadde et ark i vårgrønt/turkis/svart som bandt alt sammen til en helhet. Brukte i tillegg pynteblomster og brads i passende farger. Den blanke boksen ble også pyntet med tilsvarende farger.
konfirmasjon2008

konfirmasjon20082

konfirmasjon20083

Kjærlige harer

Veldig artig mønster med harepuser. Falt pladask:- ) Vottene er strikket i Heilo fra Dalegarn. Har store planer om et par i rosa også...
harevotter

hits