mai 2009

Heart Mittens

Fikk oversendt et engelsk mønster av Liv-Toril for noen måneder siden. Fant omsider ut at jeg skulle prøve ut mønsteret med hjertevotter. Det er store hjerter foran og på tomler, mens det er små hjerter bak. Vottene er strikket i Juvel på pinne nr. 4.
hjertevotter

#Heartmittens #mittens #votter #juvel #strikk

Fuglevotter

Paret jeg strikket i høst ble fort borte selv om de var liten damestørrelse. Ikke så rart. Jeg synes de er kjempefine. Strikket derfor et par nye som er litt større. Vottene er strikket i Daletta på pinne nr 3. Design er av Jorid Linvik.
flyflyvotter2

#fuglevotter #votter #daletta #dalegarn #strikk

Brudevotter

Da har jeg fått strikket brudevotter. Har hatt mønsteret og bestillingen liggende ei stund. Hadde veldig god tid på meg, så jeg var redd for at det kunne ende opp med at det ble kjempetravelt. Damevottene er strikket i Daletta, mens herrevottene er strikket i Falk fra Dalegarn. Lærte meg å strikke fletter, og det var fint. Mønsteret er designet av Jorid Linvik, og man gjør dem selv personlige med bokstaver og årstall som ønsket. Ellers var mønsteret oppgitt med for høye pinnenumre, men det fant man fort ut av.
 brudevotterdame
Damevotter strikket i Daletta

brudevotterherre
Herrevotter strikket i Falk

#brudeparvotter #votter #daletta #falk #dalegarn #strikk

Mer kort...

Lars fyller 53 år i morgen. Hørte rykter om at kort var forventet. I dag måtte jeg bare krysse fingre for at kortet skulle lage seg selv på en måte. Det ble en litt utradisjonell form. Det håndlagde papiret var mer fløyel enn papir. Det er ikke bare bare å klippe og lime på det. Fikk også brukt litt av mine mange bånd.
lars53aar

#bursdagskort #scrapbooking #kortlaging

Pappa fyller rundt år

Ja, da nærmer det seg bursdag for Pappa. Tar sjansen på at han ikke er overaktiv på nettet:- ) Istedet for kort, ble det laget et album med en miks av bilder i tid og sted. Det heter seg jo at et bilde sier mer enn 1 000 ord... Utgangspunktet var ei smal brunfarget eske med tilsvarende brune "albumark". Det var altfor lite ark i forhold til bilder jeg ønsket skulle være med. Lagde derfor egne ark som supplement. Til selve boksen og lokket målte jeg opp og skjærte ut hver enkelt lille flate og limte på. Pyntearkene var for tykke til å kunne runde ymse hjørner og kanter... Albumet ble en trekkspillvariant med bilder både foran og bak.  Arkene ble også piffet opp med ymse effekter for å skape mer liv sammen med selve bildene.
pappa70aar1

pappa70aar2

utgangspunkt1
Utgangspunktet
utgangspunkt2
Laget egne tilleggsark

#Scrapbooking #kortlaging

hits