juni 2010

Mimrekort til de godt voksne

Når man har litt gamle bilder på lur, så har man muligheter til å lage personlige kort med nostalgisk vri.

Tante Helga fylte år 6. juni


Onkel Reidar fyller år 24. juni

#mimrekort #scrapbooking #kortlaging

Bursdager i fleng

Når tre personer i samme familie har bursdag i løpet av ei drøy uke, så må det bli litt kortlaging til tross for kreativ tørke.

Først var det Nina som ble 14 år 7. juni


Så var det fotballgale Eddye som hadde bursdag 15. juni


Og til slutt Berit 16. juni. Berit og Eddye er også nygifte, så da ble det et kombinasjonskort av bursdag og bryllupspreg:- )

#bursdagskort #scrapbooking #kortlaging

Ulldotten

Ja, som sagt er det lite nytt å kringkaste på håndarbeidsfronten. Da får man fortelle litt om andre ting. Ifjor kom det to kopplam til gårds da jeg ferierte på Vega. Ulla og Ullrik. Like før 17. mai hadde de en overraskelse å tilby: de ble foreldre. Deres lille sønn Ulldotten er her 4 dager gammel. Søt som bare det. Pappaen hans er nok litt sjalu, så han får holde seg ei stund alene sammen med mora si.

#lam #sau #gårdsliv #vega

Håndarbeidstørke

Ja, nå har det gått trått ei stund. Strikker noe halvhjertet på litt ullsokker imellom - og så har det blitt noen pulsvarmere, men det er liksom ingen nyhet. Har laget litt kort som jeg vil blogge senere. For litt action på bloggen, legger jeg derfor ut noen smaksprøver fra AC/DC-konserten på Valle Hovin 30. mai. Det var Liv-Toril og mins tredje konsert med bandet. Effekter har vi nok av. Ja, faktisk så mange at det nesten kan bli slitsomt:- )

Deler av storskjerm og scene. Toget og Rosie var selvfølgelig med.


2 x Whole Lotta Rosie med blant annet nye hatter.


Vokalist Brian Johnson


Den store lille energibunten Angus Young må oppleves


På slutten av en lang dag. Håret mitt begynner å visne. Her er det pannebånd, caps, slips osv i tillegg til noen hattesnorer som strammet i halsen:- ) Vi stod utrolig fint og romslig til å være så langt fremme ved scenen. Ganske bra gjort med tanke på at vi var 40 000 tilskuere. Fint for oss i alle fall:- )

#vallehovin #ac/dc #konsert # 2010

hits