juni 2014

Bursdagskort

Da har det vært litt bursdager. Når en håndarbeidslat kortlagerske har tre bursdager i en og samme familie på ei drøy uke, blir det tøffe tider:- ) Mor i familien ønsket seg også et personlig kort til sin dag, men om hun ble like glad som dattera for å få sine tall på kortet, det er ikke godt å si...


Nina fylte 18 7. juni.


Pappa Eddye fylte 51 år 15. juni. Her fikk en ung Elvis hovedrollen.


Og mamma Berit fylte 53 år 16. juni.

#bursdagskort #scrapbooking #personligekort

 

Invitasjon til konfirmasjon og andre kort

Er ikke helt i håndarbeidsmodus om dagen, men det blir små prosjekter. Når det gjelder kort, har det lenge vært på nivået ad-hoc. Det gjelder fortsatt... Det blir trolig mange i siste liten kort nå i juni:- ) Nå får jeg heller vise noe som er ferdig og som allerede er ute av hus.


Personlige kort som invitasjon kan være hyggelig å motta. Den unge hovedpersonen ville ha lite jåleri. Jeg valgte derfor fargene svart, hvtt, grått og sølvdetaljer. Holdt meg unna blomster:- )


Fikk litt frie tøyler. Valgte å bruke ulike pyntepapir, men holdt meg til de samme fargenyansene.


Pappa fylte 75 år i mai. I den forbindelse havnet han på samme kort som gamle kjente filmstjerner. Pappa nederst til venstre:- )


Den lille frøkna på som sitter på bestefars arm, har blitt stor. Sist helg giftet hun seg. Rakk å sende en liten hilsen til bestemor og bestefar før begivenheten..

#scrapbooking #kortlaging #invitasjonskort #konfirmasjonskort #bursdagskort #sommerhilsen

hits