september 2008

Vinjevotten

Litt artig å prøve nye mønstre. Dette er Vinjevotten som er strikket i Heilo fra Dalegarn.
vinjevotten

Fly Fly

Disse vottene heter egentlig "En fugl i hånden" og er av Jorid Linvik. Grunnen for at de nå heter "Fly Fly" hos meg er at jeg droppet å ha en fugl inni hånden. Den var rød. Egentlig skulle et av hjertene på hver vott være røde også. Vottene er strikket i Daletta fra Dalgegarn.
flyflyvotter

Langskjerf

Dette skjerfet er strikket i dobbel babyull og med effektgarnet Popcorn fra Dalegarn. Det er strikket motsatt vei av det som er vanlig (langsiden). Visste egentlig ikke resultatet før skjerfet var felt av. Det er et langt skjerf på 2,3 m. Det høres langt ut, men det er ikke noe problem. Det er mykt godt med babyull, så det er bare å snurre eller la det henge litt nedover alt etter som man har lyst til.
langskjerfstrikketibabyu

Sokker uten hæl

Det var nesten så jeg glemte at jeg skulle fortelle om sokker uten hæl da jeg så dette bildet ferdig behandlet. Modellen hadde hårete legger... Bildebehandler Liv-Toril har gitt retningslinjer på at neste sokkebilde må være med hårløse legger:- ) Tilbake til sokkene: Dette er sokker uten hæl strikket i tynt ullteppegarn. Det ble mye strikking på tynne pinner. Er litt skeptisk til hvor slitesterkt ullteppegarnet er, men damen som skulle ha sokkene var helt klar i tale på at det skulle og måtte være ullteppegarn. Ja, da ble det slik.
voksensokker

Moments In Time

Dette kortet er til min svoger Lars. Ønsket å lage et personlig kort. Bildene har jeg valgt å ha i svart hvitt, da jeg ønsket at de skulle være "tidløse". Det krever litt tanker og noe planlegging når man skal bruke bilder, da størrelsen skal passe med kortet man lager. Dette kortet er i A5-format.
momentsintime

XL julekort

Litt tidlig for julekort enda, men nå har jeg "varmet opp". Hadde noen riktig flotte og humørfylte motiver som ventet på å bli brukt. Problemet var at motivene var altfor store... Løsningen ble å lage kort i dobbelt størrelse (+).
julekortstrxl5

julekortstrxl1 julekortstrxl6

julekortstrxl2 julekortstrxl7

julekortstrxl3

julekortstrxl4

Kirsten Eggen Storås

Hvert år i juni er det Åsgårdsstrandsdager. I den forbindelse er det salgsboder med håndarbeid og kunst. Flere år på rad har vi møtt Kirsten Eggen Storås og mannen hennes. Det er alltid like hyggelig å hilse på. Har kjøpt en del morsom keramikk av henne som jeg nå vil vise frem et par eksempler av. Sendte henne også et kattekort, da jeg vet hun er glad i disse dyrene:- )
kirsten1

Telyshus med glade bebore.
kirsten2

Liten katteskål. Har også ei i større format.
kirsten3

Friends are forever

Nå bruker jeg litt av hvert i vilden sky. Denne Magnolia hunden kjøpte jeg i Stavanger for flere måneder siden. Den har ligget søt og ubrukt siden den kom i hus. Startet med å stemple, men ble stående litt fast. På endelige sluttresultat er det brukt både litt rub ons, knapper, krympeplast, puter, hundebein fra Karen Marie Klip mv.
friendsareforever

friendsareforever2

Travel's The World

Ble inspirert av meg selv:-) Enda et kort med papir fra glitter stacken og med rub ons...
kortrubon

I'll be in Oregon

Lene skal være utvekslingsstudent i USA. Vi har gått og ventet i spenning siden juli på hvor hun skal bo og når hun skal reise. Da svaret endelig kom, går det fort. Avreise er onsdag. Håper hun får et spennende og lærerikt år med positive opplevelser.
korttillenesamerikareis

Lene fyller 17 år 17. september. Ble litt overrasket da hun ønsket seg selbuvotter med reinsdyr. Disse skal overrekkes nå før avreise. Hennes mor strikker VM-genser, så hun vil bli en bra reklame for norsk tradisjonsstrikk.
selbuvotterlene17

hits