september 2012

Pulsvanter i Alpakka

Deilige pulsvarmere strikket i dobbel (tynn) alpakka. Gode å ha på både ute og inne. Strikket dem passe lang for å kunne arbeide i når man sitter og jobber på pc. Laget en liten gjeng i ulike farger.

#pulsvarmere #pulsvanter #alpakka #strikk

Lange mønstersokker til den yngre garde

Mønstersokker med rysjekant er fine og morsomme. Ikke bare for oss voksne, men også til de små. Utfordringen ble å finne frem til en variant som passer i mønsterkombinasjonen og et garn som kan egne seg. Fargebruk var enklere. Der fikk undertegnede "ønskeliste":


Til ei jente som er begeistret for rosa. Lagde hullkant og snurret bånd. Mor kan eventuelt sette inn strikk, hvis det blir mye styr med båndet. Strikket i babyull fra Dalegarn.


Guttesokkene skulle være blå. Her valgte jeg en lang ribbestrikk øverst, da rysjekant er litt mere "jentete". Strikket i Daletta.

#mønstersokker #barnesokker #sokker #daletta #dalegarn #strikk

Et annerledes bryllupskort

Lillesøster Heidi ønsket at jeg skulle lage et bryllupskort for henne. Det som var litt spesielt var at hun ønsket et kort som det skulle være kyr på. Ja, da må man tenke litt annerledes for å få det til å passe inn... Holdt meg i stor grad til fargene: Hvitt, sølv og svart. Kyrne er stemplet med embossing i trippelformat, mens teksten gikk på vanlig stempelpute.

#bryllupskort #scrapbooking #kortlaging

Liten fuggel-votter

Fikk et nytt vottemønster i presang. Artig å prøve noe nytt. Tenker jeg vil passe på å ha "skarpe" kontraster hvis det tas gjenstrikk:- )


Disse vottene er strikket i Daletta. Størrelsen er 3-5 år


Her er det brukt babyull og størrelsen er 1- 2 år

#barnevotter #votter #babyull #daletta #dalegarn #strikk

hits