oktober 2009

Pannebånd

Dette er et bestillingsverk. Utgangspunkt var at det skulle brukes til rød kåpe og at det kunne være Marius-genser mønster:- ) Da var det bare å prøve seg frem... Pannebåndet er strikket i Heilo.
pannebaandisetesdalsmonst

#pannebånd #setesdal #heilo #dalegarn #strikk

Småbarnsvotter

Oppskriften på disse vottene ligger fritt tilgjengelig et sted i Cyberspace. En flott og snill tanke, men jeg linker ikke videre. Det var ren selvpining som fikk meg til å fullføre. Her måtte jeg faktisk gå til tiltak som å rekke opp... Både vrangbord og tomler var altfor store i forhold til resten av votten.  Etter nødvendige justeringer, ble resultatet som følger:
smaabarnsvotter

#småbarnsvotter #votter #strikk

Flere pulsvarmere

Disse pulsvarmerne ble jeg rett og slett begeistret for. De sitter godt og jeg tror at de faktisk kan være greie å ha på seg en kald dag på kontoret også. Det svarte paret er strikket i dobbel tynn alpakka, mens det grå er strikket i Vestlandsgarn.
pulsvarmere6

pulsvarmere7

#pulsvarmere #alpakka #vestlandsgarn #strikk

Julekortmix

Det er mange som skal ha julekort om ikke altfor lenge. Har veldig mye dill og dall på lur. Spørsmålet er hvor mange varianter jeg før prøvd ut før jeg sier stopp... Her  er et lite utdrag av noen av kortene jeg har laget så langt:-)
kortnissegutter3
 
kortnissegutter2

kortnissegutter1

kortingerhardingsnow1

kortingerhardingsnow2

kortjulenostalgi1

kortjulenostalgi2

kortjulenostalgi3

kortjulenostalgi4
D
kortjulenostalgi7

kortjulenostalgi6

#julekort #vintage #kortlaging

Leggvarmere i alpakka

Dette er et bestillingsverk. Det skulle være forholdsvis korte leggvarmere i alpakka. Disse er strikket i dobbel tynn alpakka. Fant et mønster med litt fletter på for at de ikke skulle bli så kjedelige. La med litt rundstrikk som kan brukes hvis de skulle starte å gli.
leggvarmereitynnalpakka

leggvarmereialpakka2

#leggvarmere #alpakka #strikk

Mamma fyller år - Criss Cross kort

I dag har Mamma bursdag. Måtte selvfølgelig lage et kort til henne. Dette er mitt første Criss Cross kort. Det ble litt søtt med fine små stemplede engler.
kortcrisscross1
1. Konvolutten

kortcrisscross2
2. Innstikk

kortcrisscross3
3. Konvolutt og innstikk sammen

#bursdagskort #crisscrosskort #kortlaging

Vintage-kort

Nå har jeg vært streng med meg selv og satt meg ned og laget litt nye kort. Ga meg selv en utfordring: arket med ni motiv skulle bli ni ulike kort...
vintage1

vintage2

vintage3

vintage4

vintage5

vintage6

vintage7

vintage9

vintage8

#vintagekort #bursdagskort #kortlaging

Pulsvarmere

Ja, nå har det blitt høst og til og med vinter noen steder. Man merker fort at det har blitt kaldere og at ovner må skrus på igjen... Har strikket noen pulsvarmere i tynn alpakka. De er fine å ha på kontoret og når man er ute selvfølgelig.
pulsvarmere4

pulsvarmere5

#pulsvarmere #alpakka #strikk

Kort i Vintage og Shabby Chic

I kveld har jeg vært på kortkurs på Gode minner i Tønsberg. Et kurs som var spesiallaget etter egne ønsker. Veldig bra selvfølgelig:- ) Her fikk man en påminnelse på hva man har og ikke bruker, samt litt nye måter å gjøre ting på. Er veldig fornøyd både med kvelden og resultatet.
kortvintageogshabbych

#vintage #shabbychic #kortlaging

hits