november 2009

Vanskelighetsnivå: Easy???

Dette armbåndet er definert som lett å lage, men det er faktisk mer komplisert å brodere enn de jeg har laget som kommer under katergorien avansert... For det første er det ikke noe konkret mønster. Navnet vil jo ha variable bokstaver. Dertil er det lite kjekt å brodere på noe som er et mer plastaktig grunnlag. Når jeg til slutt kan fortelle at jeg hadde knallet til med å kjøpe et mønster med stygge fisker, så er det vel ikke så rart at det endte  med at jeg lagde mønsteret selv:- )
brodertarmbaandtilnina

#broderi #brodering #korssting #armbånd

Hest er lik lykke votter - ny fargekombinasjon

Det var vel ikke helt uventet at det var ønsket en hvit og svart kombinasjon. Disse vottene er strikket i Daletta.
hesterliklykke3

#hestevotter #votter #daletta #dalegarn #strikk

De "vanskelige" mannfolka...

Mange sliter med å finne på noe nytt og spennende å gi mannfolk. Det går i sokker, truser, godlukt, slips osv. Det rare er at det faktisk er litt vanskelig å finne kort som "passer" til disse herrene også. Selv på butikk. I den forbindelse var det noen som var på utkikk etter noe som kunne passe for en på 22. Tok utfordringen. Det ble en rocka stil. Kort 2 har forside, bakside og innside som man skriver på.
kortungemenn3

kortungemenn1
Forside

kortungemenn2
Bakside

#guttekort #scrapbooking #kortlaging

Aldri helt av moten

Fikk et strikkeoppdrag i slutten av uka. Ullsokker til mannfolk er ikke et høyt elsket håndarbeid hos særlig mange. Spesielt ikke når man snakker om str 46:- ) I tillegg er det alltid flott med ei setesdalslue og noen enkle pannebånd. Tenker jeg får gjøre litt husarbeid etter et slikt strikkeraid. Ihvertfall ta en liten pause. Puh...
strikktildina

#setesdalslue #lue #pannebånd #ullsokker #strikk

Varmt til hendene

Fikk tips om disse vottene i Familiens Juleidèer 2009. Pene votter som jeg har valgt å strikke i Daletta. Hvis jeg skal påpeke noe, så må det være at de går veldig langt oppover armene. Tror faktisk at jeg ville kuttet ut bord 2 hvis jeg skulle finne på å strikke dem en gang til. Uansett så er jeg fornøyd...
varmttilhendene

#selbuvotter #votter #daletta #dalegarn #strikk

Julekortmix 2

Har laget mange julekort. Her er noen smaksprøver til. Lagde litt julemerkelapper av "restepapir" og pyntet med litt bånd.
.kortjulekortmix21

kortjulekortmix22

kortjulekortmix23

kortjulekortmix25

kortjulekortmix24

kortjulekortmix26

kortjulekortmix27

kortjulekortmix28

#julekort #merkelapper #kortlaging

"Oppbrukt" hos andre - nyhet hos meg...

Fikk en litt morsom presang hos ei hobbydame sist uke. Hun hadde en pose med oppstemplede og uferdige motiv på "langtidslager". Mange nyheter for meg og fremtidige utfordringer. Synes selv det skal bli spennende å se hva jeg kan få ut av forundringspakken... Startet med noen av de mer enkle motiv.
kortmiks fra dina 7

kortmiks fra dina 1

kortmiks fra dina 4

kortmiks fra dina 5

kortmiks fra dina 6

kortmiks fra dina 8

kortmiks fra dina 3

#julekort #bursdagskort #kortlaging

Det nærmer seg Farsdag

I vår familie har vi alltid feiret farsdag. Når man skal sende noe i posten, må man starte i god tid. Neste lørdag er i alle fall for sent:- ) I tillegg til noen små pakker, har jeg laget et kort.
kortfarsdag2009

#farsdagskort #vintage #kortlaging

Fargevariasjoner

Dette er gjenstrikk men i andre farger. Kattevottene er strikket i Daletta, mens Tradisjonelt men ikke kjedelig-vottene er strikket i Heilo. Sistnevnte votter er lange, så de er noen skikkelige garnslukere.
kattevotter3

tradisjoneltmenikkekjede

#kattevotter #selbuvotter #votter #daletta #heilo #dalegarn

hits