desember 2008

Julekort til Liv-Toril

Som nevnt tidligere kom jeg svært skakt ut med julekortene. Mottaker av årets siste kort, var en av de viktigste, men også mest kresne. Hun bruker å hinte tema. I år hørte jeg at hun likte kort som glitret. Ville bruke noen søte engler og da ble temaet gull.

julekortlivtoril

#julekort #scrapbooking #kortlaging

Mobilvott

Liv-Toril har akkurat pensjonert sin 10 år gamle mobil. Den nye modellen skaper nye behov. Det er jo så mye større vinduer på den som trenger beskyttelse... En dag da vi var på jobben, viste hun meg en blogg hvor noen hadde strikket en mobilveske/vott. Den var uten lukning. Jeg tok hintet. Med utgangspunkt i tynt garn og deler av babyselbumønsteret, ble resultatet slik. PS! Dette er min mobil. Min søsters er nok mer moderne:- )
mobilvott

mobilvottb

Flere julekort...

Denne gang i 3D. 3D vises ikke så godt på bilder har jeg funnet ut. Noe av grunnen kan være at jeg ikke er verdens beste fotograf. Julekortproduksjonen min ble svært rar og stressende i år. Varmet opp tidlig, men plutselig var jeg veldig på hæla. Tidsskjemaet sprakk grunnet ulike strikkeoppdrag. Bør nok ha en helt annen strategi neste år. Det er mye ubrukt materiell jeg kan starte med... Jeg sender veldig mange julekort, men det er få som kommer i egen postkasse. Jeg synes det er ei dårlig erstatning å få en sms eller e-post. Er det for å spare penger at folk slutter å sende en hilsen i posten?
julekort3d1

julekort3d3

julekort3d5

Minner fra en 60-års feiring

I vår feiret vi vår tante Arnhilds 60-årsdag. Det ble tatt en del bilder under besøket. Disse er nå blitt til en spesiell julegave. Utgangspunktet for albumet var rett og slett rå papp. Denne har jeg kledd i mange pastellfarger og dekorert med mønsterpapir og annet som kan gjøre litt ekstra. Både side 1 og 2 er brukt på det enkelte ark... Det er nok en fordel å ha mye papir "på lur".
tantearnhildsfotoalbum2

tantearnhildsfotoalbum1

Muntre nisser

Fikk laget noen muntre nisser i år også. Dette er firkantkort i størrelse 14 x 14 cm. Denne størrelsen gir litt stemning i seg selv. Begge kortene er laget til utvalgte personer:- )
muntrenisser11susannah

muntrenisser12susannah

Arne 42 år

Arne har bursdag samme dato hvert år, men det hjelper lite. Fikk det travelt natta før vi skulle sende pakken. Hunden hans Toivo ble redningen nok en gang. Den er jo så pen at den tåler å brukes som fotomodell/kortmotiv:- )
arne42year

Julekort - Inger Harding Design

Nå er det noen dager siden sist, men det vil ikke si at jeg har sluttet å gjøre håndarbeid. Har strikket en god del, men det har vært lite med "nyheter". Lagde noen julekort tidlig i høst, men da var det for tidlig å starte storproduksjon. I etterkant har tida rast fra meg. Nå er jeg skikkelig på hæla... Inger Harding design har en stil som er lett gjenkjennelig. Denne gang har jeg brukt klippearkene med engler. Bruker Remas motto "Det enkle er ofte det beste" :- )
julekortingerharding1

julekortingerharding2

julekortingerharding3

julekortingerharding4

hits