desember 2011

Røde englevotter

Da jeg var ferdig med et blått/hvitt par englevotter tidligere i høst, presiserte storesøster Liv-Toril at hun ønsket seg et rødt/hvitt par selv...Strikket vottene i babyull fra Dalegarn. Paret i ønskefarger lå under årets juletre.

#englevotter #votter #babyull #dalegarn #strikk

Broderiskap: Drømmehøst

Da jeg lette i broderikassen min senhøstes, fant jeg et glemt og tenkt prosjekt. Lillesøster har det med å kjøpe inn broderier, selv om jeg nesten ikke kan erindre henne med nål og broderitråd. I den forbindelse tok jeg med "Drømmeshøst" for å se om det kunne bli til virkelighet. Det var veldig mange timer brodering, men ferdig ble det. Heidi fikk det som julegave, så nå gjenstår det bare å se om det greier å finne seg en spiker på veggen...

#broderi #korssting #drømmehøst

Avrunding av julekortproduksjon

Det har vært rotete på bordet mitt lenge nå. Når man i tillegg har laget så mange julekort at man føler man har fått "overdose", er det på tide å runde av og pakke bort litt.


Disse figurene har jeg hatt liggende noen år. Mye kan være morsomt eller pent, men det er ikke alltid like lett å bruke i praksis.


Disse snømennene fikk noen snøballer i bomull rundt seg også


En himmelsk julenisse


Et kort i hvitt og sølv


Jeg begynte å tro at dette juleblomstpapiret var umulig å bruke...


Så fant jeg noen klippeark jeg ikke visste at jeg hadde


Miniatyrkommodekort med snurret sopper. Har man ikke lyst til å skrive så mye, er det en perfekt størrelse for: God jul og godt nyttår...


Avbrekk med gratulasjonskort


Enda et lite avbrekk

#julekort #scrapbooking #kortlaging

Jeg har fått superfint julekort:- )

I går fikk jeg årets første julekort i postkassa, og det var utrolig fint. Avsender var storesøster Liv-Toril som bor i samme by. Kortet har vært på luftetur til Tønsberg, før det ble sortert og kom i retur til Horten igjen... Kortet er laget av de flotteste stoffer med symaskin og håndsøm som hjelpemiddel. I all min bedagelighet, så har jeg lånt bilde av kortet fra avsender også:- )

#julekort #quilting #søm

Julekort - Snowball Bonnie

Disse kortene ble jeg i godt humør av å lage. Veldig enkle. Har man bra bakgrunnspapirer, så er mye gjort. Dog: Papirfigurene fra Paper Craft Toppers er ganske så dyre. Får sitere min søster: "Det er bare å dynge på. Hva skal du med alt hvis det ikke skal brukes?" Det er jo egentlig litt sant...

#julekort #scrapbooking #kortlaging

Julekortproduksjon i siste liten...

Ja, det er vel mange som tenker at jeg overdriver når jeg sier i siste liten, men da har de ikke laget kort selv. Det tar tid... Og så skal man helst være inspirert. Å lage kort betyr også at man lager en god del rot. Produksjonen så langt har vært litt tutti-frutti. Det blir så å si ingen like kort. Det nærmeste er en avart. I år prøver jeg også å bruke av det jeg har fra før. Tenker jeg har mye uprøvd dill-dall tilgode neste år også:- ) Et lite utdrag så langt. Må nok lage en god del flere enn de som er på lager nå, Tenker jeg må på kjøpekort også.


En ny variant, men med "gamle" motiv


Når man har lite julerødt, får man lage en annen vri


En personlig variant. Valget av farger gjør det mer helårlig


Megakort. Dyrt å sende


Tenker det holder med 2 av denne størrelsen i år...


Nostalgi


Mer nostalgi


Det har blitt noen kommodekort også..


... synes de er søte

#julekort #scrapbooking #kortlaging

hits